Volvo winterbanden

Winterbanden volvoBij Volvo draait alles om veiligheid. Daarom raadt Volvo aan om in de winter over te stappen op winterbanden. Continental heeft een breed assortiment aan winterbanden. Ook voor het merk Volvo hebben wij winterbanden die perfect passen bij de verschillende types. Bij elke type Volvo past een andere winterband.

Om de winterbanden te vinden die het bij jouw Volvo passen, gebruik onderstaande bandenkiezer.

Kies op bandenmaat Hoe vind ik mijn bandenmaat?

Kies op autogegevens

Bij een merk waar veiligheid zo hoop op de prioriteitenlijst staat, is rijden op winterbanden tijdens het winterseizoen geen vraag maar een feit. Bij temperaturen onder de 7 graden heb je met winterbanden al meer grip en levert extra veiligheid op. 

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt

Winterbanden Volvo V70

De Volvo V70 valt in het segment midden- tot topklasse auto’s. Speciaal voor dit segment heeft Continental een aantal sportievere winterbanden die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik onder deze type auto’s. De meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V70 winterbanden zijn 225/50R17, 225/55R17, 245/40R18 en 245/45R17. Bekijk met bovenstaande bandenkiezer ons aanbod van winterbanden voor de Volvo V70.

Winterbanden Volvo V50

De Volvo V50 valt in het segment compacte tot middenklasse auto’s. Speciaal voor dit segment heeft Continental een aantal winterbanden die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik onder deze type auto’s. De meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V50 winterbanden zijn 205/55R16 en 205/50R17. Bekijk met bovenstaande bandenkiezer ons aanbod van Winterbanden voor de Volvo V50.

Winterbanden voor andere Volvo types

Wat voor type rijder je ook bent,voor elke type Volvo hebben we juiste passende winterband. Bij temperaturen onder de 7 graden profiteer je met winterbanden van extra grip. Vul in de bandenkiezer hierboven de bandenmaat in en vind die winterband die het meest geschikt is onder jouw auto.

Liever direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

 
Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt