Toyota winterbanden

Toyota winterbanden Een Toyota koop je waarschijnlijk voor de veiligheid en betrouwbaarheid. Voor de veiligheid ben je in de winter voor een groot deel afhankelijk van de grip op de weg. In winterse weersomstandigheden bieden winterbanden extra veiligheid. Doordat in de speciale samenstelling zachter rubber gebruikt wordt garanderen Continental winterbanden ook in temperaturen onder de 7 graden de beste veiligheid. Wil je gedurende de hele winter optimale veiligheid onderweg? Bekijk dan snel welke banden onder jouw Toyota passen.

Om de winterbanden te vinden die het best bij jouw Toyota passen gebruik je onderstaande bandenkiezer.

Kies op bandenmaat Hoe vind ik mijn bandenmaat?

Kies op autogegevens

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt

Winterbanden Toyota Aygo

Ook onder de meest winterse omstandigheden wil je natuurlijk veilig kunnen rijden in je Toyota Aygo.  Winterbanden zijn zeer aan te raden bij temperaturen onder de 7 graden. Met of zonder sneeuw. Winterbanden zorgen voor meer grip door het zachtere rubber en daardoor meer veiligheid. In bovenstaande bandenzoeker vul je eenvoudig je bandenmaat in om er achter te komen welke winterbanden het meest geschikt zijn voor jou Aygo.

De meest voorkomende bandenmaat voor de Aygo is: 155/65 R14

Winterbanden Toyota Yaris

Ook voor de Toyota Yaris heeft Continental de juiste winterband. Winterbanden zijn zeer aan te raden zodra de temperatuur onder de 7 graden komt. Zowel bij sneeuw als zonder sneeuw. Winterbanden zorgen voor meer grip door het zachtere rubber en daardoor meer veiligheid. In bovenstaande bandenzoeker vul je eenvoudig je bandenmaat in.

De meest voorkomende bandenmaten voor de Yaris zijn :
185/60 R15        165/70 R14        175/65 R15        195/50 R16        205/45 R17

Winterbanden voor andere Toyota types

Wat voor type rijder je ook bent,voor elke type Toyata hebben we juiste passende winterband.  Bij temperaturen onder de 7 graden heb je met winterbanden al meer grip en levert extra veiligheid op.  Vul in de bandenkiezer de bandenmaat in en vind die winterband die het meest geschikt is onder jouw Toyota.

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt