Smart winterbanden

Smart winterbandenOf je de Smart nou alleen voor in de stad gebruikt of er dagelijks heel Nederland meer door rijdt, voor de veiligheid ben je altijd afhankelijk van je banden. Wanneer je gedurende de winter wilt profiteren van maximale veiligheid kies je voor winterbanden. Winterbanden zijn zeer aan te raden bij temperaturen onder de 7 graden. Zowel met als zonder sneeuw. Winterbanden zorgen voor meer grip door het zachtere rubber en verhogen daardoor de veiligheid.

Om de winterbanden te vinden die het bij jouw Smart passen, gebruik onderstaande bandenkiezer.

Kies op bandenmaat Hoe vind ik mijn bandenmaat?

Kies op autogegevens

Winterbanden voor Smart

Wat voor type rijder je ook bent,voor elke type Smart hebben we de juiste winterband. Bij temperaturen onder de 7 graden beschik je met winterbanden over meer grip en levert dus extra veiligheid op. Vul in de bandenkiezer de bandenmaat in en vind de winterband die het meest geschikt is onder jouw Smart.

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt