Skoda winterbanden

Van je Skoda wil je ook blijven genieten tijdens de winter in alle omstandigheden. Banden zijn voor een groot deel verantwoordelijk voor het weggedrag van de auto in glibberige omstandigheden. Gedurende de koude periodes van het jaar is het daarom verstandig om te kiezen voor Continental winterbanden. Zo beschik je ook gedurende de winter over maximale grip op de weg. Voor ieder model Skoda beschikt Continental over de ideale winterband om veilig de winter door te komen.
Vul in onderstaande bandenzoeker eenvoudig je bandenmaat in en bekijk het aanbod.

Kies op bandenmaat Hoe vind ik mijn bandenmaat?

Kies op autogegevens

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt

Winterbanden Skoda Fabia

Ook voor de Fabia hebben wij de juiste winterbanden. Winterbanden zijn zeer aan te raden wanneer de temperatuur onder de 7 graden zakt. Met of zonder sneeuw zorgen winterbanden voor meer grip door het zachtere rubber en verhoogd daardoor de veiligheid. In bovenstaande bandenzoeker vul je eenvoudig je bandenmaat in.

De meest voorkomende bandenmaten voor de Fabia zijn:
195/55 R15        165/70 R14        185/60 R14        205/55 R16        205/45 R17        205/45 R16

Winterbanden Skoda Octavia

Ook voor de Octavia hebben wij de juiste winterband. Deze auto leent zich natuurlijk uitstekend om in de winter met het hele gezin om wintersport te gaan. Maar dan wil je natuurlijk wel kunnen profiteren van de maximale veiligheid die alleen winterbanden in zulke situaties kunnen bieden. Kies daarom voor Continental winterbanden en geniet van maximale grip op de weg. In bovenstaande bandenzoeker vul je eenvoudig je bandenmaat in. 

De meest voorkomende bandenmaten voor de Octavia zijn:
195/65 R15        205/55 R16        225/45 R17        245/45 R17

Winterbanden voor andere Skoda types

Omdat winterbanden elke auto veiliger de winter door helpen beschikt Continental voor alle typen Skoda over de ideale winterband.  Vul in de bandenkiezer de bandenmaat in en vind die winterband die het meest geschikt is onder jouw Skoda.

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt