Seat winterbanden

Seat winterbandenKies deze winter voor winterbanden onder je Seat. Winterbanden zijn zeer aan te raden bij temperaturen onder de 7 graden. Of er nou sneeuw ligt of niet. Winterbanden zorgen voor meer grip door het zachtere rubber en daardoor meer veiligheid. Seat beschikt over tal van verschillende automodellen. Gelukkig beschikt Continental over nog veel meer modellen winterbanden. Zo is er altijd een winterband die bij jouw Seat past.

Om de winterbanden te vinden die het best bij jouw Seat passen gebruik je onderstaande bandenkiezer.

Kies op bandenmaat Hoe vind ik mijn bandenmaat?

Kies op autogegevens

Wil je gelijk een afspraak maken met een montagepunt, kijk dan in onze dealerlocator voor het dichtstbijzijnde adres.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt

Winterbanden Seat Ibiza

Of je de Seat Ibiza nou gebruikt voor kleine stukje in de stad of juist lange afstanden. In alle gevallen wil je veilig kunnen rijden in alle omstandigheden. In koude weersomstandigheden betekent dit dat het verstandig is om te kiezen voor winterbanden van Continental. Door de samenstelling van het rubber garanderen deze maximale veiligheid en zorgen voor meer grip op de weg. Wel zo veilig natuurlijk.
In bovenstaande bandenzoeker vul je eenvoudig je bandenmaat in.

De meest voorkomende maten voor de Ibiza:
185/60 R15        195/55 R15        215/45 R16        215/40 R17        175/70 R14        175/65 R14

Winterbanden Seat Leon

De Seat Leon leent zich bij uitstek om flinke stukken te rijden. Daar wil je ook van kunnen genieten in de winter en daarbij behorende omstandigheden. Kies daarom winterbanden van Continental die zorgen voor meer veiligheid en grip op de weg. In bovenstaande bandenzoeker vul je eenvoudig je bandenmaat in.

De meest voorkomende maten voor de Leon:
205/55 R16        225/45 R17        195/65 R15        225/40 R18        235/35 R19

Winterbanden voor andere Seat types

Wat voor type rijder je ook bent, voor elke type Seat hebben we juist passende winterband.  Bij temperaturen onder de 7 graden heb je met winterbanden meer grip. Kies voor veiligheid. Vul in de bandenkiezer de bandenmaat in en vind de winterband die het meest geschikt is onder jouw Seat.

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt