Nissan winterbanden

Nissan winterbandenWelk model Nissan je ook rijdt, winterbanden zijn aan te rijden als de temperatuur daalt onder de 7 graden. Door het zachtere rubber beschik je over meer grip. Zorg dat je over maximale veiligheid beschikt en kies voor de winterbanden van Continental. Vul in de bandenkiezer de juiste bandenmaat in en vind de winterband die het meest geschikt is onder jouw auto.

Kies op bandenmaat Hoe vind ik mijn bandenmaat?

Kies op autogegevens

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt

Winterbanden Nissan Qashqai

Zeker een auto als de Nissan Qashqai is natuurlijk erg geschikt voor winterse omstandigheden. Ookal heeft je auto vierwielaandrijving, voor maximale grip ben je toch afhankelijk van goede banden. Met winterbanden heb je onder de 7 graden meer grip op de weg met of zonder sneeuw. Wil je weten welke winterbanden passsen onder je Qashqai, vul dan in de bandenkiezer je maat in. Wil je direct een afspraak maken met een montagepunt? Dan helpt de dealerlocator je op weg.

Meest voorkomende bandenmaat voor de Qashqai:
215/60 R17 en 215/65 R16. 

Winterbanden Nissan Micra

Ook onder winterse omstandigheden wil je veilig kunnen rijden in je Nissan Micra. Kies daarom winterbanden van Continental voor meer grip en veiligheid en geniet van maximale veiligheid. Met winterbanden heb je onder de 7 graden meer grip op de weg met of zonder sneeuw.  Wil je weten welke winterbanden passsen onder je Micra, vul dan in de bandenkiezer je bandenmaat in. Wil je direct een afspraak maken met een montagepunt? Dan helpt de dealerlocator je op weg. 

Winterbanden voor andere Nissan types

Wat voor type rijder je ook bent,voor elke type Nissan hebben we de juiste winterband. Bij temperaturen onder de 7 graden heb je met winterbanden meer grip. Wil je deze winter ook profiteren van maximale veiligheid? Vul in de bandenkiezer de bandenmaat in en vind die winterband die het meest geschikt is onder jouw Nissan.

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt