Mitsubishi winterbanden

mitsubishi winterbandenWelk model Mitsubishi je ook rijdt, tijdens de winterperiode wil je kunnen blijven vertrouwen op je auto. Zet daarom de beste winterbanden onder je auto die voor extra grip en veiligheid zorgen bij lagere temperaturen. Zo kan je ook in de kouder periodes van het jaar veilig de weg op.
Vul in de bandenkiezer de juiste bandenmaat in en vind de winterband die het meest geschikt is onder jouw auto.

Om de winterbanden te vinden die het best bij jouw Mitsubishi passen, gebruik je onderstaande bandenselector.

Kies op bandenmaat Hoe vind ik mijn bandenmaat?

Kies op autogegevens

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt

Winterbanden Mitsubishi Colt

Kies de juiste winterband voor onder je Colt. Bij temperaturen onder de 7 graden heb je met winterbanden meer grip en levert het gebruik ervan extra veiligheid op. Vul in de bandenkiezer de bandenmaat in en vind de winterband die het meest geschikt is onder jouw auto. 

Winterbanden Outlander

Met de Outlander beleeft u veel rijplezier. Krachtige prestaties en soepele rijeigenschappen met een complete uitrusting. Veilig, ruim, en zuinig. Bij de Outlander staan de bestuurder en de passagiers als uitgangspunt. Een perfecte balans tussen maximale prestaties en optimaal rijcomfort. Ook de winterbanden van Continental zorgen voor maximale prestaties en zorgen tijdens de winterse temperaturen voor extra grip en veiligheid.

Vul in de bandenkiezer de bandenmaat in en vind de winterband die het meest geschikt is onder jouw auto. Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

De meest voorkomende bandenmaten voor de Outlander:
195/50 R15        175/65 R14        205/45 R16

Winterbanden voor andere Mitsubishi types

Wat voor type rijder je ook bent, voor elke type Mitsubishi  hebben we juiste passende winterband.  Bij temperaturen onder de 7 graden heb je met winterbanden meer grip en levert extra veiligheid op.  Vul in de bandenkiezer de bandenmaat in en vind de winterband die het meest geschikt is onder jouw auto. Vul in de bandenkiezer de juiste bandenmaat in en vind de winterband die het meest geschikt is onder jouw auto.

Wil je direct een afspraak maken om je winterbanden te monteren? Kijk dan in onze dealerlocator welk verkooppunt bij jou in de buurt zit.

Zoek dichtstbijzijnde verkooppunt
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt