Citroen winterbanden

De Citroën C1is er in vele modellen en maten. Maar in welk type Citroën je ook rijdt, je wilt kunnen beschikken over maximale grip in de winter, onder alle omstandigheden. Of je nou in de stad rijdt, de kinderen naar sport te brengt of in het buitenland door de bergen rijdt. Winterbanden van Continental leveren in koude weersomstandigheden extra veiligheid op.

Vul in de bandenkiezer de juiste bandenmaat in en vind de winterband die het meest geschikt is onder jouw auto. 

Kies op bandenmaat Hoe vind ik mijn bandenmaat?

Kies op autogegevens

Winterbanden Citroen C1

Ook onder winterse omstandigheden wil je veilig kunnen rijden in je Citroën 1. Kies daarom winterbanden van Continental voor meer grip en veiligheid en geniet van maximale veiligheid. Met winterbanden heb je onder de 7 graden meer grip op de weg met of zonder sneeuw. Wil je weten welke winterbanden passsen onder je Citroën, vul dan in de bandenkiezer je bandenmaat in. Wil je direct een afspraak maken met een montagepunt? Dan helpt de dealerlocator je op weg. De meest voorkomende maat is: 155/65 R14

Winterbanden voor andere Citroën types

Welke type model Citroën je ook rijdt, Continental heeft winterbanden in vele maten die er zeker onder passen. Bij weersomstandigheden van onder de 7 graden heb je al proftijt van je winterbanden. Meer grip, veilig kunnen wegrijden en op tijd kunnen stoppen. Dat zijn toch wel de criteria in koude en winterse omstandigheden. Vul de bandenkiezer in met jouw maat banden en vind de meest geschikte winterband voor jouw Citroën.

Zoek verkooppunt
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt