Automerk test

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Curabitur blandit tempus porttitor. Maecenas faucibus mollis interdum. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Curabitur blandit tempus porttitor.

Winterbanden Volvo V70

De Volvo V70 valt in het segment midden- tot topklasse auto’s. Speciaal voor dit segment heeft Continental een aantal sportievere winterbanden die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik onder deze type auto’s. De meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V70 winterbanden zijn 225/50R17, 225/55R17, 245/40R18 en 245/45R17. Bekijk hieronder ons aanbod van winterbanden voor de Volvo V70.

Zoek verkooppunt

Winterbanden Volvo V50

De Volvo V50 valt in het segment compacte tot middenklasse auto’s. Speciaal voor dit segment heeft Continental een aantal winterbanden die geoptimaliseerd zijn voor het gebruik onder deze type auto’s. De meest voorkomende bandenmaten voor de Volvo V50 winterbanden zijn 205/55R16 en 205/50R17. Bekijk hieronder ons aanbod van Winterbanden voor de Volvo V50.

Zoek verkooppunt
De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt