Als VIP naar het NK wielrennen

NK wielrennen op Continental fietsbandenMaak de slagzin af en maak kans op 2 VIP-kaarten voor aanstaande zaterdag voor het NK Wielrennen (wedstrijden beloften en vrouwen). Deze VIP-kaarten geven je een paarkeerkaart, plek op de finish, gratis eten en drinken en een geweldige ervaring.

Uit alle inzendingen trekken wij vrijdag 21 juni 1 winnaar. Wij nemen telefonisch contact op met de winnaar en de winnaar wordt bekend gemaakt op onze Facebookpagina en via Twitter.

De teams die deelnemen op fietsbanden van Continental zijn: Metec Cycling TeamBabyDump en het  Lotto-Belisol team.

De winnaar is geworden: Thuur Slangen! Gefeliciteerd!

 

KNWU NK Wielrennen in 2013 in Kerkrade

Het KNWU NK Wielrennen vindt dit jaar plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2013 in Kerkrade. Zaterdag 22 juni staan de categorieën ‘Elite Vrouwen’ en ‘Beloften’ aan de start. Zondag 23 juni strijden de professionals om de nationale kampioenstrui.

Parcours

Het Nederlands kampioenschap wordt verreden op een parcours in en rond Kerkrade. De vrouwen rijden 11 ronden van 10,4 kilometer (114,4 km), de beloften krijgen 15 ronden (156 km) voor de wielen. De kampioen bij de professionals mag na 22 ronden koers (ca. 228,8 km) in de remmen knijpen. Het parcours met daarin opgenomen vier hellingen (gemiddeld stijgingspercentage ca. 9% met een piek van 20%) staat garant voor een spectaculair en spannend wedstrijdverloop.

 

De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt