Bedankt voor uw inschrijving

Veilig-op-weg-actie-winterbanden

Koop 2 Continental banden en maak kans op een “Wintertraining” bij de ANWB!

Wintersport, de voorbereidingen zijn getroffen.  Helm, skibril, skibox, check! alles ligt klaar voor de vakantie. Als u een vinkje kunt zetten achter winterbanden dan kunt u pas echt op weg naar de alpen.
 
Winterbanden zijn een must als u de bergen in gaat. Afgelopen kerst hebben veel wintersporters dit ondervonden.  Zo’n vijftienduizend wintersporters op weg naar de Franse Alpen hebben één en soms twee nachten in hun auto of een opvangcentrum moesten slapen. Volgens de Franse autoriteiten was dit niet nodig geweest als iedereen in de lange files op winterbanden had gereden.  Het verlies van grip is enorm bij sneeuwval. Wees verstandig en ga met winterbanden op weg naar de alpen. Kies voor veiligheid, kies voor Continental winterbanden. 

 

Bedankt voor uw inzending!

Indien u heeft gewonnen nemen wij binnen 2 weken contact met u op.

 

De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt