Veilig op weg

Veilig-op-weg-actie-winterbanden

Koop 2 Continental banden en maak kans op een “Wintertraining” bij de ANWB!

Wintersport, de voorbereidingen zijn getroffen.  Helm, skibril, skibox, check! alles ligt klaar voor de vakantie. Als u een vinkje kunt zetten achter winterbanden dan kunt u pas echt op weg naar de alpen.
 
Winterbanden zijn een must als u de bergen in gaat. Afgelopen kerst hebben veel wintersporters dit ondervonden.  Zo’n vijftienduizend wintersporters op weg naar de Franse Alpen hebben één en soms twee nachten in hun auto of een opvangcentrum moesten slapen. Volgens de Franse autoriteiten was dit niet nodig geweest als iedereen in de lange files op winterbanden had gereden.  Het verlies van grip is enorm bij sneeuwval. Wees verstandig en ga met winterbanden op weg naar de alpen. Kies voor veiligheid, kies voor Continental winterbanden. 

Zoek verkooppunt

Voorwaarden:

  • Koop nu uw Continental auto winterbanden bij één van de verkooppunten  bij u in de buurt.
  • Bij aankoop van minimaal 2 Continental auto winterbanden,  maakt u kans op een voucher voor een wintertraining bij de ANWB Drivers Academy in Lelystad.
  • Bent u in het bezit van een aankoopbon van minimaal 2 Continental auto winterbanden in de periode 1 januari 2015 t/m 15 februari 2015? Vul dan hieronder uw gegevens in en maak in de week van deelname kans op een voucher.
  • Iedere week (tot en met kalenderweek 7) worden er 8 vouchers beschikbaar gesteld.
  • De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld en gevraagd hun aankoopfactuur te overleggen. Definitieve winnaars zullen op de pagina worden gecommuniceerd.
  • De actie loopt van 1 januari 2015 t/m 15 februari 2015? Bekijk hier de actievoorwaarden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2017!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt