Sienna Herf

Sienna Herf Contitester motorbandenWoonplaats: Wassenaar
Vervoersmiddel: Suzuki SVF 650
Aantal Km per jaar: 10.000
Waarom testrijderIk begon als bijrijder, maar wist al heel snel dat ik zelf wilde motorrijden. In december 2008 heb ik mijn motor rijexamen gehaald en in het voorjaar van 2009 kocht ik een Suzuki GS500E. Helaas heb ik daar niet lang lol van gehad want meteen bij de eerste lange ritten waren er problemen en ben ik terug gegaan naar de dealer. Gelukkig mocht ik de GS inruilen en na wat proefritten op een Kawasaki ER6N, ER6F en een Suzuki SVF 650 heb ik uiteindelijk zonder twijfel gekozen voor de laatst genoemde.

 
Na twee maanden rondrijden in de regio ben ik op mijn eerste motorvakantie gegaan naar Duitsland, Zwitserland, Italië en terug via Frankrijk en België. Twee weken lang iedere dag rijden op uitdagende wegen in pracht landschappen. Ik wist dat ik dit nog heel vaak zou willen doen!
In 2011 ben ik op motorvakantie in Oostenrijk geweest en daar zal ik ook dit jaar heen gaan. Weer met mijn SVF waar nu inmiddels na 5 jaar bijna 50000 km op staat. 
 
Voor het echte touren en woon/werk verkeer rijden lijk ik niet de meest ideale motor te hebben gekozen. Geen kuip, geen ruit, geen hand kappen. Wel licht gewicht, wel soepel schakelen en gas geven, wel een ‘gooi en smijt’ fiets. Ik vind de motor heerlijk rijden en minder comfort neem ik voor lief. Hopelijk mag ik er nog vele kilometers in binnen- en vooral buitenland mee maken!

Vind een Continental verkooppunt

Ik begon als bijrijder, maar wist al heel snel dat ik zelf wilde motorrijden. In december 2008 heb ik mijn motor rijexamen gehaald en in het voorjaar van 2009 kocht ik een Suzuki GS500E. Helaas heb ik daar niet lang lol van gehad want meteen bij de eerste lange ritten waren er problemen en ben ik terug gegaan naar de dealer. Gelukkig mocht ik de GS inruilen en na wat proefritten op een Kawasaki ER6N, ER6F en een Suzuki SVF 650 heb ik uiteindelijk zonder twijfel gekozen voor de laatst genoemde. Na twee maanden rondrijden in de regio ben ik op mijn eerste motorvakantie gegaan naar Duitsland, Zwitserland, Italië en terug via Frankrijk en België. Twee weken lang iedere dag rijden op uitdagende wegen in pracht landschappen. Ik wist dat ik dit nog heel vaak zou willen doen! In 2011 ben ik op motorvakantie in Oostenrijk geweest en daar zal ik ook dit jaar heen gaan. Weer met mijn SVF waar nu inmiddels na 5 jaar bijna 50000 km op staat. Voor het echte touren en woon/werk verkeer rijden lijk ik niet de meest ideale motor te hebben gekozen. Geen kuip, geen ruit, geen hand kappen. Wel licht gewicht, wel soepel schakelen en gas geven, wel een 'gooi en smijt' fiets. Ik vind de motor heerlijk rijden en minder comfort neem ik voor lief. Hopelijk mag ik er nog vele kilometers in binnen- en vooral buitenland mee maken!