Hans Vosbeek

Testrijder Continental Hans VosbeekWoonplaats: Apeldoorn
Motor: Buell XB12X Ulysses
Aantal KM per jaar: 8.000
Waarom testrijder: Begin juni ga ik, samen met 2 andere biker-vrienden, wederom voor 9 dagen op de motor naar Noorwegen. Deze reis bestaat uit veel verschillende wegtypes en laat je tevens door alle seizoenen rijden. Sneeuw, regen & zon, het komt allemaal voorbij op deze reis.

Het wordt de 4e keer dat we op de motor naar Noorwegen rijden. De totale reis beslaat ongeveer 3500 km en de ervaringen leg ik vast op een blog. Een korte impressie van een dag uit onze laatste reis tref je aan op: Biktwinbiker.

De motor waarop ik dit alles doe is een Buell XB12X Ulysses. Dit is de adventure motor die destijds door Harley/Buell als antwoord kwam op het verkoopsucces van BMW, de 1200 GS. De Ulysses is een heerlijke motor met veel koppel, veel emotie en past helemaal in het profiel van de Conti Trail Attack 2.

Bovenstaande lijkt een ‘perfect match’ te zijn voor de test die jullie willen uitvoeren, veel kilometers op verschillende wegtypes en door verschillende seizoenen. Een rijder die het leuk vindt om e.e.a. ‘op papier’ vast te leggen en uiteraard een motor die in het plaatje past.

 

Vind een Continental verkooppunt