Gerard Wösten

ContiTester KTM SuperdukeWoonplaats: Zutphen
Vervoersmiddel: KTm 1290 Superduke R
Aantal Km per jaar: 6.000
Waarom testrijder: 

Iets over mij:
 
Na drie Honda VFR 750’s , drie Aprilia RSV’s en inmiddels mijn derde KTM SDR nu een 1290 SDR gekocht. Geen seconde spijt ! Wat een beest! Na heel wat landen in Europa nu Catalunya ontdekt als ultiem  motormekka land. Circuitwaardig asfalt en veel rust. De ideale combinatie om motor te rijden! Bochten rijden die ik het liefst doe met mijn vriendin en een bevriend stel. We rijden alle nakeds en volgens zeggen ligt onze lat qua bochten rijden wel hoog. We zijn aan elkaar gewaagd en dat is redelijk uniek zeker omdat onze vriendinnen menig mannelijk motorrijder hun hielen laat zien als het om bochten rijden gaat. Daar doen we het voor! We filmen trouwens ook vanaf de motor in HD!
Spanje is onontdekt en we rijden er met een aanhanger naar toe om daar af te laden en alleen maar mooie wegen te rijden. Snelweg naar Spanje laat ik liggen. Zonde van de banden.
Ik leg liever het rubber in een bocht neer!
 
Over de banden keuze:
 
Mijn voorkeur gaat uit naar de sportattack 2. Ik ben bang dat ik drie weken met een setje raceattacks het niet ga redden of ik moet een extra achterband meenemen. We zullen denk ik in drie weken naast de andere uitjes tussen de 2 en 3000 km rijden. Tijdens een vorige vakantie heb ik in 3000 km een voor en achterband rond opgereden net zoals twee vrienden van mij. Het asfalt is grof en vreet rubber. De banden waren letterlijk rond opgereden. In mijn geval ging het om Dunlop Sportsmart. Deze zouden lang mee gaan maar ik heb de drie weken niet vol kunnen maken en ter plekke nieuwe banden moeten laten monteren. Ik ben met nieuwe banden naar Spanje gegaan!!!!
Bandenmaat van mijn huidige KTM
Voor:     120/70 ZR 17
Achter:  190/55 ZR 17
 
 

Vind een Continental verkooppunt