Caroline Verschoor

Woonplaats: Voorthuizen
Motor: Yamaha XTZ 1200 Super Ténéré World Crosser
Aantal km per jaar: 10.000 – 15.000 (fun-) km’s
Testrijder Continental trailattack 2 CarolineWaarom testrijder: Aangemeld als testrijdster omdat ik graag eens een “all-road” -band i.p.v. een “weg”-band op mijn motor wil uitproberen.

Na 4 TDM’s rij ik inmiddels een jaar op mijn (tweede) Super Ten. Deze keer de World Crosser, omdat ik al die extraatjes die daarop zitten zo mooi vind (*bling*). Op de TDM had ik altijd al Conti RoadAttack banden en na allerlei horror verhalen over zgn. all-road banden heb ik bij aanschaf van de Super Ten ook meteen RoadAttack’s laten monteren i.p.v. de standaard bij aflevering gemonteerde all-road banden.

Maar nu na een tweetal off-road cursussen bij Berrt (www.berrt.nl) lijkt het me leuk om ook eens gravelpaden in de bergen met mijn eigen motor uit te gaan proberen. En dat gaat vast beter met een band die daar speciaal voor gemaakt is : de Conti TrailAttack2 !

De kilometers die ik op de motor maak zijn allemaal fun-kilometers. Dit jaar staat er weer van alles op de planning oa : begin april een bergtraining in de Eifel met de TDM club, een aantal weekenden met vrienden naar diverse streken in Dld, en met mijn man samen een lang weekend Vogezen en natuurlijk onze zomervakantie – twee weken passen rijden in de Dolomieten in juli!

Niet alleen op een gravelpad, maar ook op de weg zullen de CTA2’s dus flink aan de tand gevoeld gaan worden, hoe zit het bv. met het gevoel “aan het eind van de band” in bochten waarbij de motor flink plat gelegd wordt? Mijn man heeft de CTA2’s ook op zijn BMW R1200GS laten monteren, we zijn beide erg benieuwd of er nog verschillen zijn hoe de CTA2’s zich gedragen onder onze twee motoren.

Wil je mijn (onze) belevenissen volgen de komende tijd, dan kan dat via :

– Twitter : @SuperTeMutzz

– Facebook : http://www.facebook.com/caroline.contitestrijdster

Vind een Continental verkooppunt