Willem-Jan van de Wint: Inrijden is niet meer nodig!

Mijn eerste 700km zitten er op met mijn nieuwe CONTI’s. 2x voorrijden van de Nonnetjes rit te Amersfoort en natuurlijk de begeleiding op zondag. Allereerst wat een verademing dat je gelijk kunt gassen en niet meer de K …..siliconen laag van de band moet rijden. Het was ook altijd wel leuk en spannend de laag op de rotonde eraf rijden. Linksom is niet zo moeilijk maar rechtsom de laag er afrijden moet toch wel erg vroeg in de ochtend gebeuren om Oom agent niet tegen te komen.

HEERLIJK NIET MEER NODIG…………… Allemaal dankzij Traction Skin.

Ik kan niet anders zeggen dan de eerste 600 KM op de ContiTrailAttack 2 zijn mij erg goed zijn bevallen.(Wisseling van merk banden zit bij mij ook een beetje tussen mijn oren) Als je op een merk rijdt wat je goed bevalt wissel je niet zo snel. Althans dat geld voor mij.

Ben een beetje rustig begonnen om eens te kijken wat de Conti’s doen maar na de 1ste keer Voorrijden zo’n 230Km voelde ik mij al aardig vertrouwd met de Conti’s. De grip van de Conti’s is erg goed op droog asfalt en zijn lekker soepel drempeltje met 110 km gaat prima.

Ik kijk uit naar de volgende KM’s

Nonnetjes rit op ContiTrailAttack 2  Montage ContiTrailAttack 2

Vind een Continental verkooppunt