Ronald van Vliet test de Continental TrailAttack 2

Conti TrailAttack 2Een paar weken geleden vlak voor mijn vakantie, heb ik nog even de Continental TrailAttack 2 banden laten monteren bij Ed en Daniëlle van motorbanden Quickservice. Nu ja, even… het is vaak gezellig druk bij de werkplaats van Ed en Daniëlle dus even wat ervaringen en bewonderende blikken uitwisselen met de voorgaande of later komende klanten, vervolgens is de bandenwissel klaar terwijl je wacht.

 
Conti TrailAttack 2Ed liet mij de TrailAttack 2 banden zien en wat mij meteen opviel was het structuur op deze band! In plaats van glad rubber was het al meer een geruwd oppervlak, meer zoals nieuw asfalt er vaak uit ziet. Mijn oude voorband was extreem gecupt en wat hoekig afgesleten ivm de dagelijkse snelweg kilometers. Het verschil met de nieuwe banden was dan ook enorm! Bij het wegrijden van de werkplaats was een zacht duwtje tegen mijn linker handvat al genoeg om de motor gewillig de linker bocht in te sturen, waar ik anders merkbaar over een kantelpunt heen moest. Ook het trillen bij hogere snelheid was weg. Wat een rust!

Mijn eerste indruk is dus zeer positief!Conti TrailAttack 2

Aankomende Maandag weer naar het werk op de motor en 150 km per werkdag weg rijden op deze banden. De weersverwachting voor volgende week is geregeld flinke regenbuien , dus maar weer de regenvoering in mijn kleding geritst en hopen dat dit afdoende is voor de liters water onderweg ☹
Wat betreft de regenwaterafvoer van de banden…daar heb ik alle vertrouwen in.

Vind een Continental verkooppunt