Peter Cijs: Ze hebben me positief verrast!

Passentoer 2013 op ContiTrailAttack 2Net terug van een Zesdaagse PassenToer met als aanlooproute de snelweg naar Blankenheim, vanaf hier “binnendoor” via Eifel, de Moezel, Platz naar ons eerste slaapplek in het Zwarte woud.
 
Op dag 2 via Zwitserland en Lichtenstein naar ons Motorhotel Vivaldi aan de Silvrettahochstrasse in Seeg – Oostenrijk.
 
De set ContiTrialAttack 2 is vakkundig gemonteerd door Simako-BDM op mijn nieuwe GSA bij een 1421 km stand en de teller staat nu op 4585 km. We hebben al ruim 3100 kilometers mogen genieten van de Conti’s waar ik in het begin aan moest wennen t.o.v. de Dunlop’s, ze voelen harder aan en het lijkt ook dat ze beter rollen oftewel ze sturen me strakker en geven me goed, betrouwbaar gevoel.
Vooral tijdens onze “Passendag” reden we totaal 500 km over zes passen met wisselend wegdek, pekstrepen en wisselend nat en droog en geen moment van oefffff…….
 
Onze terugreis ging via het Lechtal, Tannheim, Oberjoch en Romantische strasse naar onze laatste overnachtingplek van deze toer in Wertheim aan de Tauber.
 
De laatste dag via de BS 276 naar het en door het Sauerland en bij Arnsberg de autobahn op om snel via Dortmund en Oberhausen naar de Achterhoek te rijden. We hebben mede dankzij de set ContiTrialAttack 2 genoten, ze hebben me positief verrast!  Wordt vervolgd.
 

Vind een Continental verkooppunt