Paul De Doncker : Een gerecht dat smaakt naar meer

Na een paar emails om een gepaste dag in onze agenda te vinden, kon ik op 7 mei dan toch vanuit België de trip naar Barneveld maken om de ContiTrailAttack 2 banden te laten monteren. Aangezien ik nog een afspraak had was de BMW R1200GS achterin meegekomen en kon ik nog niet meteen van start gaan die dag.
Na een erg droge maand april kwam nu net op 7 mei de ommekeer naar erg nat weer. Daar ik de motor in hoofdzaak gebruik voor woon-werk verkeer kon ik de volgende morgen  al vlug kennis maken met de combinatie regen/TractionSkin. Nu eerlijk gezegd had ik het voordeel om al met de ContiRoadAttack 2 in de regen geraced te hebben bij de Classic’s en had  de Traction Skin mij al een zeker vertrouwen gegeven.
Maar goed, het gaat hier om een test met de GS. Aan het eind van de straat ging het al meteen vlot de hoek om en geen krimp. Daar komt nog bij dat de ContiTrailAttack 2 heel strak stuurt .Ondertussen zijn we reeds bijna 4 weken verder en heb ik mijn test enkel op nat wegdek kunnen doen.
Na iets meer dan 1000 km is het vertrouwen in deze ContiTrailAttack2 op geen enkel moment zoek geraakt en zelfs de witte geschilderde wegmarkeringen kruis je op hellingshoek.
Hopend op mooier weer is dit mijn conclusie op natte baan , deze ContiTrailAttack 2 op een bedje van Black Chili Compound overgoten met een sausje Traction Skin is een gerecht dat smaakt naar meer.


Vind een Continental verkooppunt