Marcel Angevaare: ook bij slechtere weg omstandigheden een zeker gevoel

ContiTrailAttack 2 bij Korenmolen de OtterInmiddels 3500 km met de ContiTrailAttack 2 gereden en met het nogal koud opstartende voorjaar is ieder beetje meer grip meegenomen, vooral in de Beemster waar het water vaak vlak langs de weg ligt. Ook in Brabant nogal wat kilometers gemaakt over klinkerwegen, klei in de bochten en soms zelfs een weg die toch een zandweg bleek te zijn.
 

 

De banden bewijzen hun nut

De laatste ervaringen met de Conti,s waren in de Ardennen en vooral de heenweg bewezen ze hun nut. De vrijdagavond van vertrek kwam de regen niet in druppels maar in stralen naar beneden en eenmaal in Belgie was het inmiddels donker soms mistig en liep mijn route over weggetjes zonder witte strepen en straat verlichting. Als je het verloop van een natte smalle donkere weg meer van je navigatie dan van je zicht moet aflezen en er ook meer diersoorten dan je kende plots in het weinige licht van je koplamp verschijnen ben je blij dat je zonder nadenken hard in je rem kan knijpen.
 
Al met al een zeer fijne set motorbanden die makkelijk sturen en ook bij slechtere weg omstandigheden een zeker gevoel geven.
ContiTrailAttack 2 op Brabantse wegen
 

Vind een Continental verkooppunt