Marcel Angevaare: Geen moment een gevoel van twijfel

Al weken lang droog in Nederland, 9 April s,middags worden mijn nieuwe ContiTrailAttack’s 2 gemonteerd en dat is ook het moment dat het begint te regenen. Volgens Continental hebben deze banden geen inrijden nodig en dit is wel het ideale moment om uit te proberen of het zogenoemde Traction Skin echt werkt.
 

Traction Skin aan de tand gevoeld

Op het industrie terrein nog even rustig maar daarna het gas er flink op en dat voelt eigenlijk heel goed aan, ook het insturen lijkt vanzelf te gaan en voordat je het weet rijdt je een tempo wat je normaal met een nieuwe band niet in je hoofd zou halen. De eerste 30 km op nat wegdek gas erop, vol in de voorrem zonder dat de ABS ingreep en behoorlijk hard de bochten door geen moment een gevoel van twijfel.

 

Route met continental Trail Attack 2

De kastelenroute op ContiTrailAttack 2

Mijn eerste tocht van het jaar ging langs een aantal Nederlandse kastelen. Doordat het weer aanzienlijk verbeterde zorgde dit voor een aantal mooie plaatjes!.
 
Een route die echt aan te bevelen is! Langs kasteel Sterkenburg in Langbroek, Kasteel Staverden, Kasteel Amerongen, Kasteel Renswoude de Prinses Irenesluis en Radio Kootwijk.
 
 Motorband ContiTrailAttack 2 bij kasteel staverden  CTA 2 bij kasteel amerongen  ContiTrailAttack 2 bij kasteel renswoude
 

Vind een Continental verkooppunt