Kristiaan van Drie: Zeer geschikte all-round band

bocht_lelystad_septemberContiRoadAttack 2 EVO

Inmiddels is 2015 begonnen. De strooiwagens zijn al een keertje door Nederland gereden (ook al is het op het moment van schrijven 10 graden buiten) wat voor mij het moment is om de motor in de schuur te zetten. 

Goed onder alle omstandigheden

In de vorige review schreef ik al dat de eerste kilometers prima bevallen waren. Dat gevoel is niet meer veranderd. De motorbanden hebben zich onder alle omstandigheden goed gehouden. Bij warm of koud weer, droog of nat wegdek, rustig maar ook bij flink op tempo rijden hebben de banden geen krimp gegeven en geen stap verkeerd gezet. 

Testen op politie circuit Lelystad

achterband_lelystad_juniMet veel plezier heb ik dit jaar op de Continental Roadattack 2 EVO banden gereden. Veelal woon/werk ritjes maar ook een weekendje in Duitsland en twee keer op het politie circuit in Lelystad. Ik was wel erg benieuwd hoe de sport/tour banden zich zouden houden op het circuit. Op Youtube is wel een filmpje te zien van Alex Hoffman die de banden op Aragorn onder handen neemt, maar dat is toch wat anders dan de gemiddelde motorrijder die een of twee keer per jaar op het circuit te vinden is. De Continental Roadattack 2 EVO banden zijn mij ook op het circuit prima bevallen, “kneedowns” in elke bocht waren dan ook geen enkel probleem. De krassen op de uitlaat gaven wel aan dat de motor eerder een beperkende factor is dan de gemonteerde banden.voorband_lelystad_juni

Conclusie:

De Continental Roadattack 2 EVO band is een zeer geschikte all-round band die het hele jaar door vertrouwen geeft onder alle omstandigheden. Ook voor de motorrijders die af en toe het circuit op zoeken is deze sport/tour band een prima keuze!

Vind een Continental verkooppunt