Hans Vosbeek: Verbazingwekkend hoeveel vertrouwen de banden geven!

ContiTrailAttack 2 voorbandVorige week donderdag heb ik m’n motor bij Topmoto in Apeldoorn opgehaald alwaar ze de ContiTrailAttack 2 banden hebben gemonteerd. Omdat ik tijdens mijn Ardennen rit met Hemelvaart erachter kwam dat m’n voorvorkkeerring lekte hebben ze die ook meteen meegnomen, evenals de met olie doordrenkte remblokken.

De eerste meters met de nieuwe banden waren meteen kletsnatte meters. Die nodigde dan ook niet uit voor een uitgebreide rit. 

Vandaag de motor voor een woon-werk rit naar buiten gehaald. Vanochtend was het wegdek nog nat, dus rustig sturen, onderweg nog een onoplettende shovel ontwijken en zorgen dat ik heelhuids op het werk arriveer.

Ergens bij Barneveld was m’n binnendoor-route afgesloten en kwam ik via-via op een dikke modderweg terecht. Het ging allemaal goed, maar daar waren de CTA-2’s niet op bedacht en ik zelf ook niet. De eerst volgende meters op asfalt even modder kwijtraken, da’s beter voor het vertrouwen op de weg.

Vanmiddag was de weg droog en nodigde uit voor wat meer bochtenwerk. Het is verbazingwekkend hoeveel vertrouwen de motorbanden geven na zo’n korte periode van kennismaking. Dat beloofd wat voor de komende weken. Over 1,5 week gaan de CTA-2’s zo’n 3500 km afleggen op onze trip naar Noorwegen.

ContiTrailAttack achterband 2  ContiTrailAttack 2 vies

Vind een Continental verkooppunt