Gert van Egmond: TrailAttack 2 op mijn motor is een feest!

Transalph ContiTrailAttack 2ContiTrailAttack 2:

Met 9 vrienden naar de Eifel dat kan alleen maar leuk zijn en dat werd het ook. Het is best lastig om met een vrienden groep uit de diverse delen van het land een weekend te vinden dat iedereen mee kan. Maar eindelijk was het dan zover. Via diverse routes zouden we aanrijden en ons einddoel was een bungalow park bij de Rursee. Omdat we bijna allemaal leden en oud leden van de Transalpclub zijn is het Transalp gehalte van de groep hoog.

De toertocht die we gereden hebben bracht ons door mooie stukken van de Eifel en de Ardenne met diverse koffie en lunchstops. Nu is het wegdek in Duitsland niet iets waar je zorgen over hoeft te maken dat ligt er meestal in een goede conditie bij. Over het wegdek in België spreek ik maar niet maar was wel blij met de ContiTrailAattack 2 die nu onder de motor zitten.

Het rijden op de nieuwe ContiTrailAttack 2 op mijn motor is een feest. We zijn nu ruim 3000 km verder en ik kan alleen maar lof over deze motorbanden geven. Omdat de band zo’n vertrouwd gevoel geeft in bochten werden de diverse haarspeldbochten die we moesten nemen een waar feest. Lekker diep die bochten in en niet een enkele keer het gevoel hebben van oeps gaat dit wel goed. Ook bij het rijden in de regen laat de band je niet in de steek en blijf je grip houden. Het grip houden is iets waar ik me laatste paar duizend kilometer me echt over verbaasd heb. Teerstrepen geen probleem, gladde wegbelijning, je lacht erom. Het mindere wegdek in België je glijd eroverheen als of je zweeft.Terras tijdens motorbanden test

Een weekend met vrienden op de motor weg is voor mij een ultiem stukje vrijheid. Bij een dergelijk weekend horen natuurlijk een paar zaken. Een lekker biertje na de toertocht check. Patat met een curry worst check, en als toetje een stel super banden onder je motor.

Continental bedankt.

Vind een Continental verkooppunt