Gert van Egmond – ContiTrailAttack 2

Direct een gevoel van grip en veiligheid

Het is altijd leuk als je een berichtje krijgt dat je bent geselecteerd als testrijder. Nu zit de MSD Motorbandenservice niet bij mij om de hoek dus een leuk ritje in Hollandse- en Brabantsenlandschap stond gepland. De ContiTrailAttack 2 motorbanden zijn perfect gemonteerd en de terugrit kom beginnen.

ContiTrailAttack 2 motorbanden gert van egmond

Het eerste gevoel ontstond al snel op de eerste rotonde die ik nam. Nieuwe banden dus even rustig aan was altijd het devies. Zeker bij nieuwe banden voelde ik in de eerste honderd km ieder kuiltje, trillinkje en ging de bochten als een plank. Het gevoel wat de band aan de motor gaf was  al na een paar kilometer iets heel vertrouwds. Met name in de bochten gaf de TrailAttack 2 me het gevoel van grip ,veiligheid iets wat ik bij mijn oude motorbanden soms wel eens mistte. Het hele weekend was het mooi weer dus ook op zondag de motorbanden eens goed aan de tand gevoeld.

Alsof ik al jaren op de banden rij

Bewust wat bochtige weggetjes opgezocht om de Transalp eens lekker diep de bochten in te sturen. Na twee dagen proberen de eerste 500km op te TrailAttack 2 gezet en ik heb het gevoel of dit een band is waar ik al jaren op rijdt en je weet wat van de hem mag verwachten. Over een paar weken lekker naar de Eifel en dan zullen we de TrailAttack 2 weer aan de tand voelen.

Ik ben benieuwt hoe de band zich gaat houden onder natte omstandigheden  maar het eerste gevoel is meer dan goed!

 

Vind een Continental verkooppunt