Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een ongeluk zit in een klein hoekje en als ze er niet is dan weet je pas wat je mist.20140830_151449

Twee zinnetjes die me de laatste 10 weken wel een paar keer door het hoofd geschoten zijn.
Ondanks het feit dat mijn Alp op super banden stond was de aanrijding helaas niet te vermijden. Heb het gelukkig ook niet aan zien komen want de collega motorrijder kwam van achteren en zag mijn toch niet al te ranke lijf over het hoofd.
Nadat ik met een iets minder sierlijke duik over mijn motor gegaan ben, hebben we de schade opgenomen. Motor van voor tot achter flink beschadigd maar gelukkig was alles te repareren.

Dit eerste stukje heeft betrekking op een ongeluk zit in een klein hoekje.

Als ze er niet is dan weet je pas wat je mist. 
Ja, daar sta je dan midden in het seizoen en je motor ligt aan stukken. Gelukkig heb ik nog de beschikking over een oude Transalp 600. Er kon na wat sleutelwerk toch gereden worden.
Maar nu ik sinds een aantal maanden Trail Attack’s op mijn motor had zitten wil je dus echt niet meer terug naar je oude banden. Wat was dat weer enorm wennen teer strepen Brr…. ,Regen en rotondes verschrikkelijk, de belijning op de weg voorzichtig. De laatste weken rondgereden met overal het gevoel van “Kijk uit, Pas op!”
Gelukkig heb ik mijn Alpje weer kunnen ophalen en heb er weer 1.000 KM op gereden. Het gevoel waarmee ik nu weer door de bochten, rotondes ga is eigenlijk niet met een pen te beschrijven. Het voelt gewoon enorm zeker.

Eén ding is zeker ook de andere motoren bij mij in de familie ga ik ook voorzien van deze lekkere banden.
20140830_173507

Groet Gert van Egmond

Vind een Continental verkooppunt