Edwin Timmermans: het voelt echt vertrouwd

#Cta2test continental motorbandenWeer even een update:
Banden gemonteerd bij tellerstand 2904km
Huidige tellerstand 3675km
Temperatuur ca 15 a 16 graden en behoorlijk harde wind.

De Conti’s geven een vertrouwd gevoel

Na een paar weken nauwelijks gereden te hebben met de V-strom gisteren een ritje gemaakt van een 600km. Dit waren allemaal kilometers over verharde wegen en een aardig deel over 80km wegen net de grens over J, het was een genot om weer over de bochtige weggetjes in de Eifel te rijden. De conti’s geven een vertrouwd gevoel en ik merk dat het nemen van bochten een makkie is, het voelt echt vertrouwd.

Van het diepere profiel van deze Allroad band merk je nauwelijks iets, sportief rijden met de TrialAttack 2 is dus geen probleem.

Hoge snelheid, geen probleem

Ook op hogere snelheid op wegen die wat slechter zijn is het contact met de weg erg goed, wel had ik bij open stukken even het gevoel dat de V-strom wat zoekende was maar dit zal meer te wijten zijn aan de harde wind. De Tomtom had hier meer moeite mee, door het vlottere rijden op de slechtere rijden is de Tomtom meerdere malen uit de houder gevallen. Gelukkig hing de usb kabel er aan en kon de Tomtom steeds tijdig opgevangen worden. Hier moet ik nog even een creatieve oplossing voor verzinnen.

Remmen met de ContiTrailAttack 2

Waar vlotter gereden wordt moet er ook geremd worden, ook dit heb ik gisteren een paar keer kunnen proberen. Met bv het op oranje springen van een stoplicht even proberen hoe snel je stil staat en hoe de band daar op reageert. Dit ging geheel zonder mekkeren, vol in de ankers en gewoon remmen zonder te schuiven.

Mijn mening tot nu is dat het met de ContiTrialAttack 2 wel goed zit!

Op naar de volgende kilometers.

Vind een Continental verkooppunt