Edwin Timmermans: eerste kilometers met de Continental TrailAttack 2

Montage ContiTrailAttack 2Montage Continental TrialAttack 2 bij tellerstand: 2904km
Temperatuur ca 1 graad boven 0.
Huidige tellerstand: 3052km

Vandaag 28-03-2013 had ik om 11.00u een afspraak staan bij Huybers Motoren in Schijndel voor montage van de Continental TrialAttack 2.

Daar aangekomen werd me gelijk een kop koffie aangeboden door Mark Verbakel om alweer een beetje op temperatuur te kunnen komen, gelijk daarna  overhandigde ik hem de sleutel van de V-strom zodat de montage van de banden kon beginnen. Vervolgens kwam Mark met de voor en achterband naar me toe om uitleg te geven en ook de band eens te laten voelen ivm de Traction Skin.  De band lijkt een iets ruwer oppervlak te hebben.

Na montage hebben we alvast een eerste foto gemaakt en daarna heb ik de gedemonteerde banden met een spanband vast gezet om mee retour te nemen. Vervolgens eerst even naar huis gereden om daar de banden en de topkoffer achter te laten. Vandaag heb ik met de TrialAttack 2   148 km gereden en de motorbanden voelen erg goed aan, ondanks dat het nog behoorlijk fris was heb ik het gevoel dat deze banden echt de bocht in willen. Vanmiddag bewust nog een paar bochtige wegen opgezocht en wat rotondes en het voelt gewoon goed. Over de stuureigenschappen bij een temperatuur rond het vriespunt ben ik dus al erg tevreden.

Nu dus eerst nog wat meer kilometers maken voor een uitgebreider bericht, hopende met een aangenamere temperatuur.

Vind een Continental verkooppunt