Edwin Timmermans: 4400km en nauwelijks slijtage zichtbaar!

Op pad op CTA2 motorbandenWeer even een kleine update:

Motorbanden gemonteerd bij tellerstand 2904km en huidige tellerstand 7300km. Wederom alle kilometers gereden met droog weer.

De laatst gemelde kilometerstand was 5847km (nu weer 1450km verder), wederom hebben we weer een ritje gedaan door de Eifel en wat plezier kilometers rondom huis.

Continental vs. Bridgestone

Half juli had ik met een klant afgesproken om een ritje richting Eifel te doen, we zouden vroeg vertrekken want we wilden de bochtenroute gaan rijden. Hij met een Z1000SX en ik met de V-strom, om 08.00u vertrokken richting de Eifel. Over de temperatuur geen klagen maar je moest niet stil gaan zitten. Op een gegeven moment was ik de Z1000SX kwijt (deze reed nog achter me), ik heb even staan wachten en daar kwam hij uiteindelijk langzaam aangereden. We hadden net een stuk nieuw asfalt achter de rug (nog zonder strepen). Hier had de Z1000SX meerdere malen lopen kwispelen, de af fabriek gemonteerde Bridgestones op de Z1000SX hadden op nieuw asfalt nauwelijks grip. De bestuurder was behoorlijk geschrokken en verbaasde zich erover hoe vlot ik op dat stuk asfalt de bochten nam. Ik heb op dit stuk asfalt totaal geen last gehad van uitbreken. Wederom niets dan lof over de ContiTrailAttack 2, de grip is goed, ze sturen makkelijk en geven volop vertrouwen. Ik heb zelfs het gevoel dat ik hierbij in herhaling blijf vallen, vanaf het begin dat de motorbanden gemonteerd zijn op de V-strom ben ik dikke maatjes met ze.Terrasjes #CTA2test motorbanden

Natuurlijk hebben we tussendoor op diverse terrasjes plaatsgenomen om van het weer te genieten onder het genot van wat lekkers. Eind van de dag weer richting huis, rond 23.00u kon ik de V-strom in de garage zetten en waren we 800km verder.

Totaal nu 4400km met de motorbanden gereden en nauwelijks slijtage zichtbaar, ContiTrailAttack 2 is nog leesbaar op het profiel!

Vind een Continental verkooppunt