T. Ramos: Grand Prix GT

Beoordeling:
Fietsband Race GP GT ContinentalJe hebt de Grand Prix GT ontvangen en gemonteerd: Wat is de leukste rit die je hebt gemaakt op de GT’s?
Ik heb heel veel leuke ritten gereden op de Contis..heel veel kilometer gemaakt op deze  Continental Grand Prix GT. De rit waar ik echt verbaast over was ,was de Gelrse Mooiste die ging over veelal slechte fietspaden..vooral in het stukje Duitsland.Dwars door bosrijke gebieden. Dus ik was aangenaam  verrast dat mijn banden het wel hielden.(foto van maten die wel 2x lek reden.

 
Okay, eerlijk zeggen: Met je oude (Continental) banden reed je natuurlijk al nooit lek, maar hoe zat dat met deze Gran Turismo’s…?
Klopt voor de ze hiervoor reed ik de 23cm…nu met deze 25cm..nou ze zitten nog op me viel..zeker meer dan 3000km..(wel aan vervanging toe!..hint  🙂 )
 
Inmiddels is de GT er ook in 28mm breed. Wie zou jij deze band aanbevelen of waar zou jij deze willen gebruiken?
Ik zou de 28mm aanbevelen aan me fietsmaatje(Farid,op de eerste foto met Bianchi jersey aan). Die gaat dit jaar dwars door Engeland fietsen .met volle bepakking op de fiets zou deze banden  zeer zeker van pas komen .
 
De GT is ontwikkeld voor kilometervreters. Hoeveel kilometer heb jij kunnen rijden op deze Grand Prix’s?
Weet niet hoeveel exact de aantal km ..maar zeker boven de 3000km. Heb de banden begin september gemonteerd. Ik heb 7235km over het hele jaar gefietst.
 
Voor het eerst kennis gemaakt? Wat is nu jouw band met Continental?
Was niet voor het eerst ,reed al 23cm Continental.. en om eerlijk te zijn heb al een reserve Continental GT25cm pakket liggen.

Vind een Continental verkooppunt