Gratis Continental winterbandentraining!

 
Een aantal Mijn Opel-winnaars krijgt deze winter de kans om het verschil tussen zomer -en winterbanden zelf te ervaren en te testen. Op de baan van het Nederlands Instituut Verkeersveiligheid in Barneveld, verzorgt een expert van Continental een theoriecursus over winterbanden. Daarna staan er twee identieke auto’s met zomer- en winterbanden klaar om getest te worden op rem- en stuurgedrag, op zowel glad als stroef wegdek. Aansluitend krijgt men de gelegenheid om met de eigen auto de slipbaan op te gaan. Deze dag duurt van 12.30 tot 17.30 uur en is inclusief lunch.

Koop nu 2 banden van Continental en maak ook kans op deze spectaculaire winterbandentraining!

                

 

De best geteste banden

Continental winterbanden komen bijna elk jaar als veiligste uit de winterbandentest van onder meer de ANWB.

ContiWinterContact™  TS 860WinterContact-TS860-ANWB-testwinnaar-2018-2019
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest 2018!

 

ContiWinterContact-TS850-testwinnaarContiWinterContact™  TS 850
 Dé testwinnaar van de ANWB winterbandentest van 2011-2015!

 

ContiWinterContact™ TS 850 P WinterContact™ TS 850 P
Testwinnaar Sport Auto 2016!

Veiligheid en grip

De best geteste autobanden, motorbanden en banden voor vrachtwagen, fiets en scooter. Goede banden onder een auto, vrachtwagen, motor of fiets zijn van levensbelang. De veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers hangt ervan af. Banden zijn bepalend voor het weggedrag van een voertuig. De banden van Continental komen als beste uit de autobanden test van de ANWB. Zowel de autobanden voor de zomer als de winterbanden. Ook voor motorbanden en fietsbanden kunt u bij Continental terecht.

Kies ook voor de banden van Continental. Voor de veiligheid en grip moet u met minder geen genoegen nemen.

Ontdek meer informatie over banden. Bijvoorbeeld over:

Een begrip in banden

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot sterk verschillende eindproducten verwerkt. Het profiel van iedere Continental band is perfect toegespitst op de wisselende omstandigheden waarin de band moet presteren.

Vind een Continental verkooppunt