Winterbanden van Continental op een rij

Continental heeft een breed aanbod van winterbanden. De winterbanden met M+S codering voldoen aan de Europese normen en regelgeving.

Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende winterbanden.


ContiWinterContact™ TS 850

Winterbanden ContiWinterContact TS850

De ContiWinterContact™ TS 850 is de nieuwste winterband binnen ons assortiment. Deze winterband is gemaakt voor compacte auto’s en gezinsauto’s en zorgt voor veiligheid onder winterse omstandigheden. Bij de ontwikkeling van deze band hebben ze naast alle winterse eigenschappen ook de levensduur van de band verbeterd door de rolweerstand te verlagen.

De ContiWinterContact™ TS 850 is afgelopen winter testwinnaar geworden in de winterbanden test van de ANWB.


ContiWinterContact™ TS 830

ContiWinterContact TS 830 winterbanden ContinentalDe ContiWinterContact™ TS 830 staat bekend om haar uitstekende remprestaties op ijzige en natte wegen. Daarnaast zorgt het unieke profiel voor verbeterde remprestaties op sneeuw en ijs. Deze winterband is ontworpen voor gebruik van moderne elektronische systemen zoals het ESC en TPMS (bandenspanning controle systeem).

De ContiWinterContact™ TS 830 was testwinnaar in de winterbanden test van de ANWB en Consumentenbond in 2011.

ContiWinterContact™ 830P

De bredere ContiWinterContact™ TS 830 P beschikt over dezelfde eigenschappen als de TS 830. De “P” staat voor performance, deze bedoeld voor de sportievere modellen en berijders.


ContiWinterContact™ TS 810

ContiWinterContact TS810 winterbanden continentalDe ContiWinterContact™ TS 810 is ontworpen voor middenklassers en grote wagens. Deze winterband heeft uitstekende rijeigenschappen in winterse omstandigheden. De remprestaties op zowel natte en besneeuwde als droge ondergrond zijn zeer goed. Daarbij biedt de band volop comfort en een lange levensduur.

ContiWinterContact™ TS 810 Sport

De sportversie van de ContiWinterContact™ TS 830 is bedoeld voor de sportievere modellen en berijders. Deze band komt in grotere maten. Het is altijd van belang dat je rijdt op de juiste bandenmaat.


ContiWinterContact™ TS 800

ContiWinterContact TS 800 winterbanden continentalDe ContiWinterContact™ TS 800 winterbanden zorgen voor optimale prestaties onder alle omstandigheden. Deze winterbanden zijn speciaal gemaakt voor de kleinere auto’s met kleinere bandenmaten.

De ContiWinterContact™ TS 800 heeft in 2011 de winterbanden test gewonnen.

 

Op zoek naar nieuwe winterbanden? Bezoek dan een van de dichtstbijzijnde verkooppunten.

 

Vind een Continental verkooppunt