Ben jij Koning Winter? Doe mee met de prijsvraag

03/10/16 om 08:33

Wie is Koning Winter? De expert op wintergebied? Kom erachter en doe mee met de Continental Koning Winter challenge. Meedoen is makkelijk. Raad het aantal dagen dat de temperatuur onder de 7°C zal komen deze winter. Ga naar koning-winter.nl, doe mee en maak kans op de fantastische trip naar IJsland voor 2 personen!

koningwinter-lr2a

Met de Koning Winter campagne wil Continental aandacht schenken aan de winter en haar winterbanden die van wezenlijk belang zijn wanneer de temperaturen dalen tot 7°C of minder.

Veel mensen denken dat winterbanden alleen van belang zijn als het sneeuwt maar bij 7°C of minder presteren winterbanden wezenlijk beter dan zomerbanden. Het rubber van zomerbanden wordt harder terwijl winterbanden juist flexibel en soepel blijven bij koudere temperaturen. Winterbanden presteren beter op nat, besneeuwd of ijzig wegdek. Continental heeft in haar assortiment een nieuwe winterband; de WinterContact™ TS860. Dit is de opvolger van succesvolle TS850 die meerdere achtereenvolgende jaren winnaar werd bij diverse winterbandentesten.

 

 

 

Vind een Continental verkooppunt