Winterbanden voor caravans en bestelwagens van Continental scoren óók als beste.

30/10/14 om 15:24

Hannover , 29 oktober , 2014

Het tijdschrift Promobil heeft in zijn nieuwste nummer ( 11/2014 ) zijn jaarlijkse winterbanden test gepubliceerd.

ContiVancoWinter 2

De deskundigen hebben zes modellen van banden voor caravans en bestelwagens getest en de  WinterVanco 2 van Continental  behaalde als enige het predicaat “zeer goed”.  Drie producten werden beoordeeld als ” goed” dan ” voldoende”. Volgens Promobil scoort de Winter Vanco 2 als ” Beste op nat wegdek , Best voor droge remmen , de beste in alle comfort “. Tijdens het testen op sneeuw zagen de deskundigen de voordelen tijdens het remmen en  grip op het besneeuwde wegdek.

Een ander product van de Continental Corporation , de Semperit Sport- Grip 2 , kwam in de test op de tweede plaats . Hij was boven alles ” Zeer goede tractie op sneeuw ” – van oudsher een van de belangrijkste eigenschappen van de -alpine bewezen Semperit winterbanden. Daarnaast scoorde hij met ” een korte remweg en veilige handling op natte en droge wegen “. 

Alexander Bahlmann , hoofd van de Public Relations Passenger and Light Truck Tires van Continental AG: ” We zijn erg blij met 2 podiumplekken  voor winterbanden voor campers en busjes. ” Dit toont aan dat onze hoge veiligheidsnormen , die zijn gedocumenteerd in het testen van onze winter autobanden altijd van toepassing zijn, ook voor de minder opgemerkte band in de camper en bestelwagen segment . “

 

De VancoWinter 2 Continental is beschikbaar in de afmetingen voor velgen 14-17 inch met 31 varianten, de capaciteit oplopend tot 1.320 kg .

Vind een Continental verkooppunt