Winterbanden van Continental

23/08/12 om 13:40

Welke winterbanden heeft Continental?

Continental levert al jaren winterbanden voor verschillende type auto’s. Onder de verschillende type auto’s verstaan we kleine/compacte auto’s, middenklasse auto’s en midden -en topklasse auto’s

Voor elke klasse heeft Continental de juiste band ontwikkeld. In het huidige assortiment bevinden zich de volgende winterbanden:

Van de TS810 is er tevens een sportversie en van de TS830 een speciale performance versie. Deze zijn leverbaar in een groter matenpakket, ook voor de topklasse auto’s.

De nieuwe ContiWinterContact TS 850

Deze winter heeft Continental een nieuwe winterband in het assortiment. De ContiWinterContact TS 850 is ten opzicht van zijn voorganger, de ContiWinterContact TS 830, op alle belangrijke eigenschappen verbeterd. Deze band is sterk verbeterd op het gebied van handling en grip in winterse omstandigheden en ook de remweg van de band is aanzienlijk korter geworden.

Winnaar winterbandentest 2011

In de ANWB winterbandentest van 2011 kwamen 2 winterbanden van Continental als beste naar voren. Zowel de ContiWinterContact TS 800 (in de bandenmaat 175/65 R14) als de ContiWinterContact TS 830 (in de bandenmaat 195/65 R15) eindigde als eerste in de test. Beide banden scoorden “zeer goed” en worden aangeraden door de ANWB.

Kijk welke band onder uw auto past met onze bandenzoeker.

 

Vind een Continental verkooppunt