Verkooppunten van Continental banden

19/04/13 om 10:11

De bandenwisselweken zijn begin maart van start gegaan. Hoogste tijd dus om de winterbanden op te slaan en de zomerbanden weer te laten monteren. Uit onderzoek is gebleken dat een groot deel van de zomerbanden in Nederland in slechte staat verkeren. Veel automobilisten zullen dus nieuwe zomerbanden moeten kopen. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de verkooppunten van Continental kan vinden.

Verkooppunten vinden

De bedrijven waar je Continental  banden kan kopen zijn te vinden via onze verkooppunten-pagina. Hierin kan je door het opgeven van je postcode of plaatsnaam de dichtstbijzijnde Continental verkooppunten vinden. Geef je bijvoorbeeld als plaatsnaam “Amsterdam” dan worden alle verkooppunten in de buurt van deze plaats weergegeven. Indien je niet erg plaatsgebonden bent en je wil in een straal van 25 km. rondom Utrecht op zoek bent naar verkooppunten, dan kan je de radius van de zoekresultaten vergroten. Dit kan tot maximaal 50km.

Continental verkooppunten rotterdam

Door op een verkooppunt te klikken komen de gegevens van het betreffende bedrijf naar voren. Hier kan je direct doorklikken naar de website van het bedrijf, of het telefoonnummer vinden om contact op te nemen met het verkooppunt van jouw keus.

Verkooppunten voor alle soorten banden

Via onze tool om Continental verkooppunten te zoeken is het mogelijk om te zoeken op verschillende typen banden. Er zijn opties beschikbaar om te zoeken op autobanden, fietsbanden, en motorbanden. Daarnaast is het ook mogelijk om te zoeken op verkooppunten die ook velgen verkopen.

Voor meer informatie over velgen en virtuele montage van je velgen, kan je terecht op wielengids.nl

 

Dit bericht is geschreven door Ton Coppus

Vind een Continental verkooppunt