Testrijders zeer positief over nieuwe ContiTrailAttack 2 motorband

12/06/13 om 11:10

30 motorrijders onderweg op  gratis set motorbanden

Dit jaar is Continental op zoek gegaan naar 30 testrijders voor de nieuwe ContiTrailAttack 2 motorband met TractionSkin-technologie. Via de actiepagina vulden 1.100 enthousiaste motorrijders een speciaal  ‘sollicitatieformulier’ in waaruit 30 testrijders zijn geselecteerd. Op de sociale media werd de actie al snel omgedoopt in #CTA2test.

ContiTrailAttack 2 motorband kooptipNiets dan lof voor de ContiTrailAttack 2

Intussen heeft Continental meer dan 20 uitgebreide reviews van de testrijders ontvangen. Tot nu toe allemaal positief! De ContiTrailAttack 2 testrijders hebben intussen al vele Europese landen bezocht. De rijders zijn zeer tevreden over het vertrouwen dat de band vanaf het begin geeft. De stuurprecisie is uitstekend en de grip is goed op zowel droog als nat wegdek. Daarnaast geven de banden bij een veranderende hellingshoek geen krimp. De conclusie van testrijder Geert Kemkers over de band:”ContiTrailAttack 2? Ja!!!” De testrijders geven in hun algehele oordeel over de band een score van 9 / 10. Alle reviews zijn te lezen op www.conti.nl/reviews.

Inrijden hoeft niet meer: “TractionSkin werkt echt”

Voor veel testrijders was het een eerste kennismaking met TractionSkin. Normaal gesproken moeten motorbanden de eerste 100 km worden ingereden. Bij de ContiTrailAttack 2 hoeft dit niet meer. Door een speciale coating voor de vulkanisatiemal zijn er geen losmiddelen meer nodig om te band uit de mal te kunnen halen. Dit zorgt ervoor dat inrijden niet meer nodig is. Je bent dus meteen Ready2Ride”. Veel testrijders stonden versteld van deze technologie en durfden de motorfiets al binnen 10 kilometer plat te leggen op rotondes en in bochten. “Je vergeet dat je op nieuwe banden vertrekt en dat kan ook, TractionSkin doet echt zijn werk”, aldus testrijdster Caroline Verschoor.

Vind een Continental verkooppunt