Scooterbanden of bromfietsbanden kopen?

11/02/13 om 09:47

Continental heeft een uitgebreid assortiment scooterbanden. Deze scooterbanden verschillen vooral in maat en het profiel. De verschillende profielen zijn speciaal aangepast op het rijgedrag en op het type scooter waarmee gereden wordt.

Scooterbanden in verschillende soorten en maten

Scooterbanden kopen

De ContiClassic, zoals de naam al doet vermoeden, is speciaal gemaakt voor klassieke en vintage scooters, zoals de Vespa. Deze scooterband heeft een klassiek uiterlijk, maar is gemaakt van een modern compound voor  extra grip en een laag brandstofverbruik.

De ContiTwist is een scooterband speciaal voor de modernere modellen. Deze scooterbanden serie heeft een sportief profiel wat zorgt voor goede handling en uitstekende grip. Binnen de ContiTwist serie vallen ook de ContiTwist Race en de ContiTwist Sport. Dit zijn scooterbanden speciaal voor de race, met een sportieve uitstraling.

Zelfs voor de enduro scooters is er een speciale scooterband ontworpen, namelijk de ContiTraily. Deze band is ontworpen voor gebruik zowel op als naast de weg.

Naast scooterbanden voor gewone scooters heeft Continental ook scooterbanden voor de electrische scooter. De ContiScooty heeft een speciaal innovatief profiel voor geluidsarme rijeigenschappen.

Bekijk hier het gehele assortiment scooterbanden van Continental.

Moderne en klassieke bromfietsbanden

Ook voor de bromfiets heeft Continental verschillende keuzes. Zo is er voor de klassieke bromfiets de KKS 10 met een klassiek profiel, de moderne ContiGo! voor de lichte motorfietsen en de sportieve Twist SM voor de supermotard en bromfietsen tot 250 CC.

Bekijk hier het gehele assortiment bromfietsbanden.

Bandenspanning scooterbanden en bromfietsbanden

Het is van groot belang om met de juiste bandenspanning van je bromfiets -en scooterbanden te rijden. Dit wordt door gebruikers van juist deze voertuigen vaak verwaarloosd. Foutieve bandenspanning kan zorgen voor overmatige slijtage en hoger brandstofverbruik.

Klik hier voor een overzicht van de bandenspanning en overige specificaties voor bromfiets -en scooterbanden.

 

Vind een Continental verkooppunt