Nieuw wereldrecord tijdens de Berlijn Marathon op Continental zolen

30/09/14 om 11:59

GERMANY-BERLIN-MARATHONAfgelopen zondag vond de 41e Marathon in Berlijn plaats en daar won de Afrikaanse top ateleet Dennis Kimetto, op Adidas schoenen met Continental zool – de adiZero Adios Boost 2.0 in dit geval De 30 – jarige uit Kenia wist na 2:02:57 uur als eerste te eindigen bij de Brandenburger Tor. Met 16 seconden verschil eindigde t Emmanuel Mutai , ook rennend op dezelfde schoenen de tweede plaats .

Continental levert aan de sportartikelenfabrikant voor meerdere jaren het speciale rubber compound dat de schoenen op alle vlakken een aanzienlijke verbetering van grip geeft . Vooral gewrichtsontzienende loopeigenschappen en een maximale stabiliteit bij nat asfalt overtuigen steeds meer topatleten uit de hele wereld om de know -how van de banden experts uit Hannover zelf uit te proberen om die cruciale seconden uit te kunnen voeren om dat nieuwe persoonlijke record te kunnen vestigen. 

 41st BMW Berlin Marathon

Sinds het begin van de technologische samenwerking tussen Adidas en Continental is het aanbod voortdurend uitgebreid . Vandaag de dag zijn meer dan 80 verschillende loop – en trekking modellen beschikbaar. Alle schoenen hebben extreem veel grip door de zool met het speciale rubber compound van Continental . Voor de komende jaren zitten andere nieuwe modellen en innovaties in de pijplijn . De experts van Continental ontwikkelen momenteel voor ondergronden, zoals sneeuw en ijs, om de lopers zowel professioneel als amateur meer zekerheid te geven.

M29707_SL_B2CCat

Vind een Continental verkooppunt