Nieuw: ContiMove365, de allseason scooterband met M+S codering

14/08/13 om 11:24
  • ContiMove365 scooterbandenM+S codering staat het gebruik in winterse condities toe volgens Duitse wetgeving
  • Diepe lamellen zorgen voor grip op natte en besneeuwde wegen
  • Uitstekende waterafvoer voorkomt aquaplaning
  • Dynamisch en comfortabel rijgedrag ook in de zomermaanden 

Barneveld, 14 augustus 2013.

Continental presenteert de nieuwe ContiMove365, een scooterband voor alle seizoenen. Door het innovatieve profiel wordt de kloof tussen zomer en wintergebruik gedicht. Gepaarde lamellen (sipes) verzorgen de benodigde grip die op natte en besneeuwde wegen nodig is. Brede groeven zorgen voor waterafvoer en voorkomen aquaplaning ook als het hard regent.

ContiMove365-scooterbanden

Door de M+S codering is het gebruik in winterse omstandigheden van de ContiMove365 banden officieel toegestaan op de Duitse wegen.

Ook blinkt de ContiMove365 uit in mooie weersomstandigheden door zijn uitgekiende rijeigenschappen op droog wegdek. Trendzettende silicacompound zorgt voor grip na een hele korte opwarmtijd wat juist belangrijk is voor scooterbanden die vaker ingezet worden voor korte ritten. Een cruciaal aspect voor scooterrijders.

Onderaan de streep is de ContiMove365 een echte allrounder: niet alleen de allseason features zijn indrukwekkend, er is ook aan het milieu en de portemonnee van de consument gedacht! De rolweerstand van de huidige generatie scooterbanden is geoptimaliseerd wat bijdraagt aan een laag brandstofverbruik .

The nieuwe ContiMove365 combineert veiligheid met comfort het hele jaar door!

De ContiMove365 is leverbaar vanaf oktober 2013.

 

 

Vind een Continental verkooppunt