Kans op euro’s retour bij aankoop van een Continental fietsband

09/04/13 om 11:24

Actie loopt tot en met eind oktober: elke week twee winnaars

Geld terug fietsbanden Continental

Continental trapt het nieuwe fietsseizoen af met een aantrekkelijke actie. Iedere koper van een Continental fietsband maakt kans op 25 euro retour.  Deelnemen aan de actie kan tot en met 31 oktober aanstaande via de site www.conti.nl/geldterug. In de actieperiode worden elke week via loting twee winnaars aangewezen.

In navolging van de succesvolle geld terug-actie van Continental autobanden, start het merk nu een vergelijkbare actie voor fietsbanden. De opzet daarvan is eenvoudig: iedereen die een (of meer) Continental fietsbanden aanschaft, kan zich voor deelname aanmelden op www.conti.nl/geldterug. Gedurende de actieperiode (tot en met 31 oktober aanstaande) wordt elke week uit alle inzenders een winnaar getrokken. Die persoon krijgt (na controle van het aankoopbewijs) 25 euro overgemaakt. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd en de complete lijst van gelukkigen wordt gepubliceerd op actiesite. Ook de actievoorwaarden en de uitgebreide lijst van verkooppunten van Continental fietsbanden zijn hier terug te vinden. 

De Continental fietsbandencollectie 2013

In 2013 biedt Continental met een buitengewoon breed programma voor elke fiets en elk gebruik de juiste band. Zo zijn er speciale banden voor City/Trekking-fietsen en voor e-bikes, maar ook voor racefietsen, MTB’s en cyclocrossers. Voor diverse takken van sport zijn bovendien speciale wedstrijdbanden leverbaar. Daarnaast heeft Continental ook winterbanden voor fietsen. In het leveringsprogramma van 2013 zijn maar liefst 12 nieuwe fietsbanden opgenomen. Een compleet overzicht van de Continental fietsbandenrange voor 2013 is hier te vinden. 

Dit bericht is geschreven door Ton Coppus

Vind een Continental verkooppunt