Kans op € 250 retour bij aankoop Continental zomerbanden

26/04/13 om 08:19

Actie loopt tot en met eind augustus – elke week een winnaar

Geld terug zomerbanden Continental

Iedereen die in de periode tot en met eind augustus van dit jaar twee of meer
zomerbanden van Continental aanschaft, maakt kans op € 250 retour. Dit kan door op de speciale actiesite enkele gegevens in te vullen en de originele factuur in te sturen. Uit alle inzenders wordt elke week één winnaar getrokken. Hij zij/zij krijgt € 250 overgemaakt. 

De ‘geld-terug-actie’ van Continental geldt bij aankoop en montage van twee of meer zomerbanden voor personenwagens, bestelwagens en 4×4’s bij één van de officiële Continental verkooppunten. Voor consumenten is het eenvoudig om kans te maken op € 250 retour. Ze dienen op de site www.conti.nl/geldterug/zomerbanden hun gegevens in te vullen. In de week dat ze dat doen, gaan ze mee in de loting. Uitsluitend de winnaar van de desbetreffende week wordt persoonlijk benaderd. Na overlegging van de originele factuur krijgt hij/zij € 250 retour. Tot en met 31 augustus aanstaande wordt elke week een gelukkige uit alle inzenders getrokken.

Continental geld-terug-acties zeer succesvol

De geld-terug-actie voor zomerbanden volgt op een vergelijkbare actie voor winterbanden. In de afgelopen winterperiode namen maar liefst 3.000 Continental-klanten hier aan deel. Ook hierbij werd over een langere periode elke week € 250 geretourneerd aan een winnaar. Mede op basis van dit succes heeft Continental besloten om voor zomerbanden een vergelijkbare actie op te zetten. Overigens maken ook enthousiaste fietsers die fietsbanden van Continental aanschaffen kans op een retourbedrag. Meer informatie daarover is te vinden op de fietsbandenactiesite.

Continental scoort goed bij internationale zomerbandentests

Ook los van de kans op € 250 retour zijn er goede redenen om zomerbanden van Continental aan te schaffen. Bij de toonaangevende zomerbandentest van de ANWB, de internationale zusterorganisaties en de Consumentenbond kreeg de ContiPremiumContact 5 voor kleine middenklassers het predikaat ‘Goed en zeer aan te bevelen’. Op de punten weggedrag op droog en nat wegdek, verbruik en slijtage behaalde de band goede tot zeer goede scores (+ of +/++). In de categorie brede, sportieve banden voor compacte auto’s en middenklassers was de ContiSportContact 5 goed voor de eindoverwinning. De jury over deze band: “Zeer goed op elkaar afgestemde eigenschappen. Goed tot zeer goed op alle veiligheidsrelevante testcriteria. Beste uit de test op nat wegdek.” Ook de ContiSportContact 5 kreeg het predikaat ‘Goed en zeer aan te bevelen’ en vier sterren.

Dit bericht is geschreven door Ton Coppus

Vind een Continental verkooppunt