Hoe winterbanden kiezen: het stappenplan

15/11/13 om 14:34

De juiste bandenmaat winterbandenWanneer je op zoek bent naar nieuwe winterbanden weet je vaak niet waar je moet beginnen. Eigenlijk is het heel simpel. We leggen je hier stap voor stap uit hoe je tot de beste keuze van jouw winterbanden komt.

Vind je bandenmaat

Ten eerste is het van belang dat je de juiste bandenmaat selecteert. Hiervoor zal je, als je deze nog niet weet, je bandenmaat moeten vinden. Maar hoe doe je dit nou? De bandenmaat is voor veel mensen een rare code die erg onduidelijk en moeilijk te vinden is.  Maar, eigenlijk is het heel makkelijk. Bekijk het filmpje maar eens:

Bandenkiezer

Via onze bandenkiezer is het mogelijk om op basis van jouw bandenmaat een passende band te vinden. Vul jouw bandenmaat in en je krijgt direct een overzicht van welke Continental winterbanden er in jouw maat beschikbaar zijn.

Winterbanden voor elk merk auto 

Het is ook mogelijk om per merk auto de juiste winterband te vinden. Wij hebben voor verschillende merken een speciale pagina aangemaakt, waar je op type auto kunt zoeken. Kijk op onze winterbandenpagina voor de verschillende merken. Zo hebben we speciale pagina’s voor bijvoorbeeld Volkswagen, Audi, BMW, Seat, Skoda en een algemene pagina voor overige merken.

Winterbanden verkooppunten

Als laatste ga je op zoek naar een verkooppunt. Dit kan heel makkelijk via onze Continental dealerlocator. Hier kan je bij onze preferred dealers een afspraak aan of via onze online verkooppunten direct winterbanden bestellen.

Dit bericht is geschreven door Ton Coppus

 

Vind een Continental verkooppunt