Goede resultaten tijdens de Fischereihafenrennen op ContiRoadAttack 2 CR

21/05/13 om 12:12
ContiRoadAttack 2 CR motorbandenAfgelopen weekend deed het PWS Road Racing team mee aan de Fischereihafenrennen 2013 in Bremerhafen. Hier reden ze op de ContiRoadAttack 2 CR motorbanden.  
 
Paul van het PWS Road Racing team het de volgende ervaring met deze motorbanden: Ik zal je maar meteen vertellen dat de Conti’s zeer goed zijn en een mooi egaal slijtprofiel hebben. Door een lekke dichting achter het voorste tandwiel heb ik in de eerste training ontzettend veel olie op de achterband gekregen met een bijna highsider tot gevolg ( stond dan ook helemaal dwars) maar de motorbanden hernamen grip zonder erge gevolgen.
 
In de eerste race zondag morgen om 8.00 u met lage temperaturen nam ik de leiding en ging er meteen tegenaan ( geen gebruik van bandenwarmers, door TractionSkin is dat niet nodig) en heb een paar keer de voorband voelen glijden maar heel controleerbaar om snel terug grip te krijgen. Race 2 was om 13.30 u en kon je voluit gaan met de reeds hogere temperatuur. Op een gegeven moment in volle rem actie met glijdende achterband ingestuurd en ze nemen direct weer op.
 
Met deze eerste races en toch niet optimale dagtemperaturen resultaat P4, P3, zeg ik geslaagd !!
 
ContiRoadAttack 2 CR motorbanden
 

Vind een Continental verkooppunt