Eerste plaats op ContiRoadAttack 2 CR

15/08/12 om 07:05

Wederom succes voor de ContiRoadAttack 2 CRContiRoadAttack 2 CR

Na het goede resultaat op de Bikers Classics op Spa Francorchamps in België is er wederom een classic race gewonnen op ContiRoadAttack 2 CR. Tijdens de German-Speedweek in Oschersleben wist het team Project 34 met de rijders Thomas Hoffman en Thomas Schuler als eerste te finishen tijdens de 4-uurs race. Daarnaast wist Dirk Schnieders van het Kaiser-Classic-Endurance team tijdens de kwalificatie de snelste tijd neer te zetten op de motorbanden van Continental. Van alle deelnemers aan deze race reed meer dan de helft op de ContiRoadAttack CR.

Plaats 1 en 2 tijdens Biker Classics Spa

Begin juli was er ook al succes op de ContiRoadAttack 2 CR. Tijdens de Biker Classics (30 juni – 1 juli) op Spa Francorchamps in België hebben de teams Stéphane Mertens en Peter Linden plaats 1 en 2 ingenomen op het podium. De twee teams reden op de nieuwe ContiRoadAttack 2 CR. Het had een compleet Continental podium kunnen worden als de leider in de race Toni Heiler geen technische problemen had gekregen.

Van de 66 coureurs reden er 23 op ContiRoadAttack 2 CR. De band liet zien dat het niet alleen een uitstekende grip en perfecte eigenschappen in de bochten had, maar ook een snelle opwarm tijd dankzij TractionSkin en een minimale slijtage.

 

Vind een Continental verkooppunt