Den Hartogh en Continental Banden Groep verstevigen band

07/02/13 om 11:40

Group managing director Pieter den Hartogh (L) en Edwin van Erp, divisiemanager bedrijfswagens bij Continental Banden Groep, bezegelen met een ferme handdruk de samenwerking.

Na 3-jarige evaluatieperiode met 20 truckcombinaties

Den Hartogh Logistics heeft ook voor de toekomst weer gekozen voor bedrijfswagenbanden van de Duitse fabrikant Continental. Tijdens een 3 jaar durende test- en vergelijkingsperiode tussen de 4 belangrijkste bandenproducenten, werd niet alleen kritisch gekeken naar de kilometerkostprijs van de banden, maar werd ook het brandstofverbruik van de 20 testcombinaties nauwkeurig in kaart gebracht.

 

Duurzame relatie

Naast kilometerkostprijs en brandstofverbruik werd ook gevraagd naar de ervaringen van de chauffeurs. Op basis van de testresultaten koos Den Hartogh opnieuw voor Continental, waarmee de uit 1959 stammende samenwerking tussen beide bedrijven wordt gecontinueerd. Een bijzondere mijlpaal, die eens te meer het belang aangeeft van de waarde die zowel Den Hartogh als Continental hechten aan duurzame relaties.

Service

Naast de levering van truck- en trailerbanden aan alle internationale vestigingen van Den Hartogh Logistics, beslaat de samenwerking ook de servicediensten van Continental, zoals Cesar fleetmanagement  en 24/7 Continental Euro Service.

 

Vind een Continental verkooppunt