De Nieuwe ContiRoadAttack 2 EVO zet de standaard in Sport/Touring motorbanden!

28/11/13 om 08:22

ContiRoadAttack 2 EVO motorbandenDe nieuwe ContiRoadAttack 2 EVO biedt de veeleisende toerrijders uitstekende grip op nat wegdek en een verhoogde levensduur met behoud Continental ‘s bekende kenmerken: superieure handling, grip op droog wegdek en stabiliteit. De ContiRoadAttack 2 EVO is een welkome aanvulling op het productportfolio van de bandenfabrikant uit Korbach, de ContiRoadAttack 2 EVO wordt geproduceerd in de meest voorkomende maten.

De ContiRoadAttack 2 EVO is een grote sprong voorwaarts. Grip op nat wegdek van de band is nu op een ongeëvenaard hoog niveau, die nieuwe maatstaven zet in het segment van de sport/touring motorbanden. Dit is te danken aan een volledig nieuw ontwikkelde rubbersamenstelling en het karakteristieke Continental ‘New Edge’  profiel dat werd vergroot om een betere afwatering te garanderen. De banden laten in testen indrukwekkende prestaties zien. In vergelijking met zijn voorganger en concurrenten, zet de nieuwe motorband uit Korbach een extreem hoge benchmark.

In vergelijking met de voorganger heeft de ContiRoadAttack 2 Evo meer profieldiepte, dat betekent meer rubber en dus meer kilometers! Naast een duidelijke verbetering van grip op nat wegdek, hebben de ingenieurs ook de goede eigenschappen van de voorganger weten te behouden: buitengewone dynamische handlingseigenschappen en prestaties. Ook is de ContiRoadAttack 2 EVO geoptimlaiseerd om te functioneren in combinatie met elektronische hulpsystemen, zoals tractiecontrole (TC), elektronische chassis controle en ABS.

Conclusie : De ContiRoadAttack 2 EVO heeft wat nodig is om een nieuwe mijlpaal te zijn in het sport/touring segment. De band geeft vertrouwen en veiligheid op iedere wegdek en weersomstandigheden.

De nieuwe ontwikkeling ContiRoadAttack 2 EVO is gebaseerd op de vier beproefde Continental kerntechnologieën:

  • MultiGrip: Een geleidelijk toename van grip tussen het midden en de flanken waardoor extreme grip in de bochten en een goede levensduur wordt gewaarborgd
  • TractionSkin: afwerking met geruwd oppervlak, voor een garandeert extreem korte en veilige inrijperiode, waardoor je meteen “Ready2Ride” bent
  • ZeroDegree: 0° staalgordel constructie zorgt voor grote stabiliteit en comfort, ook bij een hoog reistempo en zware belading
  • RainGrip: geoptimaliseerde compound voor een betere grip op natte ondergronden

De EVO komt op de markt in de zeven meest voorkomende maten. Een brede toepasbaarheid wordt verkregen omdat de EVO gecombineerd kan worden (zowel visueel als ook technisch) met het bestaande aanbod van de succesvolle ContiRoadAttack 2.

Maten motorbanden:

Voor:
120/70 ZR 17 M/C 58 W TL
110/80 R 19 M/C 59 V TL

Achter:
150/70 R 17 M/C 69 V TL
160/60 ZR 17 M/C 69 W TL
180/55 ZR 17 M/C 73 W TL
190/50 ZR 17 M/C 73 W TL
190/55 ZR 17 M/C 75 W TL

 

Vind een Continental verkooppunt