ContiSportContact™ 5 P eerste-montage band voor nieuwe Maserati Quattroporte

30/05/13 om 08:04

Continental Zomerband ContiSportContact 5pZes verschillende maten tussen 19-21 inchbeschikbaar

De ContiSportContact™ 5 P is door Maserati aangewezen als eerste-montage band voor de nieuwe Quattroporte. Het is voor het eerst dat Maserati Continental-banden toelaat voor fabrieksmontage. In totaal gaat het om zes maatvoeringen van 19-21 inch. Deze banden worden speciaal voor de Quattroporte geproduceerd en zijn herkenbaar aan de aanduiding ‘MGT’. De hightech ContiSportContact™ 5 P is geschikt voor snelheden tot 320 km/h.

De ContiSportContact™ 5 P voor de nieuwe Maserati Quattroporte is er in 19-, 20, en 21-inch uitvoering – de maatvoering is afhankelijk van motorisering en uitvoering. Om de sportieve prestaties zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, heeft de nieuwe Quattroporte op de vóór- en achteras verschillende bandenmaten.

De ContiSportContact™ 5 P: de sportiefste

De ContiSportContact™ 5 P is de meest sportieve hightech band in het brede gamma van Continental. Hij kenmerkt zich door het asymmetrische profiel en de versprongen profielblokken. De versies voor zowel vóór- als achteras hebben een rubbercompound met een groot silica-aandeel. Het leveringsprogramma begint bij 18-inch versies en loopt door tot 23-inch. De minimale breedtemaat bedraagt225 mm en dan is er nog keuze uit 40-, 35-, 30- en 25-serie modellen. De ContiSportContact™ 5 P is niet alleen eerste-montage band voor de Maserati Quattroporte, maar ook voor veel andere sportwagens van toonaangevende merken.

Maserati op ContiSportContact 5 P

Dit bericht is geschreven door Ton Coppus

Vind een Continental verkooppunt