ContiRoadAttack 2 GT op nieuwe BMW

23/12/13 om 15:33
BMW R 1200 RT op Continental MotorbandenEen van de beste motoren verdient een van de beste motorbanden. Wanneer we het hebben over BMW draait alles om kwaliteit.
 
Daarom staat de nieuwste versie BMW R 1200 RT standaard gemonteerd op de ContiRoadAttack 2 GT welke speciaal ontwikkeld is om goed om te kunnen gaan met de extra belading van zware touring motoren, zonder de prestaties van de band te verminderen.
 
De band met een speciaal ontworpen karkas zorgt voor een verbeterde stabiliteit en minder slijtage. De keuze voor de ContiRoadAttack 2 GT als eerste montage band is een bevestiging van de goede kwaliteit van de band.
 
De nieuwe BMW werd onthuld op de EICMA in november en heeft een sterker frame en betere motor dan de voorganger. De nieuwe motor is verder ontwikkeld op basis van zijn voorganger, de BMW 1200 GS, die ook standaard op Continental banden geleverd werd.
 
De ContiRoadAttack 2 GT is gebaseerd op de meervoudig bekroonde ContiRoadAttack 2, die heeft bewezen zeer populair te zijn bij de berijders. Ook de GT versie heeft uitstekende rijeigenschappen op zowel droog als nat wegdek en daarbij een lange levensduur. De ContiRoadAttack 2 GT geeft een perfecte balans voor rijders van grote touring motoren.
 
Dit bericht is geschreven door Ton Coppus
 

Vind een Continental verkooppunt